En Wax behandling holder ca. 4-6 uger afhængig af hvor hurtige ens hår de vokser. Varme får hårene til at vokse på kroppen, især hvis man er på ferie i de varme lande. Flere vælger at komme ca. mellem 3 til 4 uger. Klinikken har nu en Wax som også tager de små hår så man skal ikke vente så længe som man plejer da vi nu kan tage de helt nye hår der kommer. Dette er kunderne rigtig glade for da de ikke skal gå så længe før hårene bliver lange. . Den nye Wax kan lægges meget bredt på stederne så man undgår alle de små ryk i huden. Plus den knækker ikke eller bliver hård, meget nemt at arbejde med. En god ide før ens behandling er at man peeler huden med en skrubbe creme så de døde hudceller bliver fjernet plus hvis man har indgroet hår kan fjerne eller løsne de fleste på denne måde.

Et tip er også at man venter med at blive vokset lige op til ens menstruation da ens hud er mere følsom disse dage.

Voksbehandling

Underben 299,-
Hele ben 595,-
Underben incl. Bikini 565,-
Underben incl. Brazil 749,-
Hele ben incl. Bikini 800,-
Overlæbe 105,-
Overlæbe & hage 244,-
Hage 139,-
Kinder 159,-
Hele underansigtet 215,-
Overlæbe & øjenbryn 199,-
Bikini linje 315,-
Intim voksbehandling 550,-
Lår 400,-
Skuldre 279,-
Ryg & skuldre 469,-
Ryg, skuldre og arme 858,-
Lænd & skuldre 299,-
Nakke 219,-
Nederste del af armen 189,-
Hele arme 279,-
Armhule 169,-
Baller 250,-
Voks mave streg 250,-
Voks mave 400,-
Voks ryg 400,-
Voks øre 125,-
Voks næse 125,-
Voks lår / baller / bikini 940,-
Voks hele ansigtet incl. Bryn 314,-
Fuld Body kun Kvinder 2000,-

Hvis man samligner en Wax med at man barber sig kan man her fortælle at hvis man barber sig bliver ens hår mere tykke og kommer hurtigt igen, med en Wax holder det meget længere og hårene bliver tyndere og der bliver færre af dem. Plus man undgår også bylder ved en Wax det kan nemlig også meget nemt ske hvis man barber sig.

Flere læger udtrykker de ser flere tilfælde i den retning. Man er meget opmærksom på at der skal være rent , og hygiejnisk , plus at der bliver brugt flere forskellige produkter som minimere risikoen for at der opstår bakterier i klinikken.

Efter ens Wax føler mange sig rene og med en lækker hud og godt tilpas når de forlader klinikken, plus at de siger de har fået en rigtig god service, dette er vi selvfølgelig meget glade for at høre da det beviser vi har gjort et godt stykke arbejde. Vi ser tit kunderne kommer tilbage igen og vil have andre behandlinger hos os ,da vi spreder os meget godt i klinikken med mange forskellige behandlinger.