Hos BodyandNails tilbyder vi professionel voksbehandling i Odense til både mænd og kvinder. Vi har stor erfaring med forskellige typer af behandling, og hjælper dig med at efterlade din hud glat og strålende. En af fordelene ved en voksning er at du undgår irriterende røde knopper og gener i det hele taget, som ellers nemt vil opstå ved brug af skraber. 

Har du sensitiv hud skal du ikke blive skræmt, da vi har erfaring med særlig voks der er skånsom mod huden. Vi tilbyder voksbehandling i Odense hvor vores klinik er beliggende, men byder dig altid velkommen om du besøger fra Tarup, Kerteminde eller en helt tredje by. 

Book din tid her

Før behandlingen: Vores anbefaling for det bedste resultat 

Inden du besøger vores klinik til din voksbehandling i Odense, er der nogle enkle trin vi anbefaler at følge, for at sikre at du får de bedst mulige resultater:

  • Undgå solbadning og solarium 
  • Undgå barbering 
  • Undgå påføring af cremer lige inden behandlingen

Vores anbefalinger bunder alle dybest taget i, at du skal få det bedst mulige resultat. For at undgå eventuel irritation eller følsomhed i huden, er det bedst for din egen skyld ikke at have en solbrændt hud. 

Ved at du lader håret gro og undgår barbering inden din voksbehandling, opnår du helt enkelt de bedste resultater. Det sikrer at hårene er lange nok til at blive grebet af voksen, så vi får hele hårsækken ud af huden og derved fjernet mere effektivt. Vi anbefaler at lade håret gro i 2-3 uger, så håret på kroppen er omkring 5-10 mm. 

Ved at undgå af cremer og olier lige inden din behandling, hjælper du også med at få voksen til at tage bedre fat. Lotions, cremer og olier vil i de fleste tilfælde gøre det sværere for voksen at klæbe og fjerne håret effektivt. 

Efter din voksbehandling

Efter voksbehandlingen kan du forvente at resultatet vil vare i op til 4-6 uger, inden hårene har en længde på 5 mm. igen – Dette er selvfølgelig meget afhængigt af din specifikke hårvækst.  

Lige umiddelbart på dagen og de efterfølgende 24 timer efter du har fået din voksbehandling, anbefales der at du passer på din hud og lader den hvile. Efter fjernelse af hår er din hud meget åben, og du skal derfor undgå at tage sol, træning, peeling samt at gå i for stramt tøj, da dette kan lede til irritation. For at opsummere, er vores anbefalinger til de efterfølgende 24 timer: 

  • Undgå solarie og solbadning
  • Undgå træning
  • Undgå stramt tøj
  • Gør brug af cremer eller olier med lindrende effekter 

Hvorfor få en voksbehandling?

En af de mest markante fordele ved voksbehandling er den langvarige effekt, hvilket gør det til sådan en populær metode til hårfjernelse. Når håret bliver fjernet fra roden, forlænges tiden mellem hver session, så du kan nyde en glat hud i op til mellem 4 og 6 uger ad gangen. 

Derudover kan vi i vores klinik også hjælpe dig med voksning på stort set alle områder af kroppen, uanset om du ønsker fjernet hårvækst på ben, arme, bikinilinjen, i ansigtet, eller et helt andet område. Se vores prisliste nederst på siden, for at opdage de områder vi kan hjælpe dig med. 

Det praktiske

Hårfjernelse ved brug af voks er en af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hårvækst, der efterlader din hud silkeblød med langvarige resultater. Der anvendes en særlig voks der dækker hårene, der i modsætning til en normal barbering som kun skærer hårene af ved overfladen, trækker håret fra roden, hvilket resulterer i en langvarig glat hud. 

Voksbehandling er både en hurtig og effektiv løsning til fjernelse af uønsket hårvækst, men har også andre fordele. Ved gentagende behandlinger vil du i nogle tilfælde også opleve, at hårvæksten bliver svækket over tid, hvilket resulterer i færre og finere hår, der vokser tilbage. 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker at bestille din næste tid, er du velkommen til at ringe på 25141843 eller skrive på info@bodyandnails.dk. For hurtig og nem booking, kan du også tilgå dig vores online booking portal

Kontakt os her

Voksbehandling - Ydelser & priser

Underben 299,-
Hele ben 595,-
Underben incl. Bikini 565,-
Underben incl. Brazil 749,-
Hele ben incl. Bikini 800,-
Overlæbe 105,-
Overlæbe & hage 244,-
Hage 139,-
Kinder 159,-
Hele underansigtet 215,-
Overlæbe & øjenbryn 199,-
Bikini linje 315,-
Intim voksbehandling 550,-
Lår 400,-
Skuldre 279,-
Ryg & skuldre 469,-
Ryg, skuldre og arme 858,-
Lænd & skuldre 299,-
Nakke 219,-
Nederste del af armen 189,-
Hele arme 279,-
Armhule 169,-
Baller 250,-
Voks mave streg 250,-
Voks mave 400,-
Voks ryg 400,-
Voks øre 125,-
Voks næse 125,-
Voks lår / baller / bikini 940,-
Voks hele ansigtet incl. Bryn 314,-
Fuld Body kun Kvinder 2000,-