Hos BodyandNails er vi af den holdning, at en pedicure ikke kun er en kosmetisk behandling, men også en vigtig del af din fodpleje, der fremmer dine fødders sundhed. Vores klinik er beliggende i Odense, men byder dig velkommen uanset om du besøger fra nærtliggende byer som Tarup, Kerteminde eller en helt tredje by. 

Vi hjælper enten med at ”vedligeholde” dine fødder, eller at give dig pæne fødder igen, med vores afslappende behandling. I vores klinik tilbyder vi næsten alle kosmetiske behandlinger, og kan give dig en pedicure i Odense af særklasse, så dine fødder bliver sommer og sandalklare. 

Book din tid online her

Hvad du får i en pedicure hos BodyandNails

En pedicure er en behandling af fødder og tånegle, der ikke kun forbedrer udseendet af dine fødder, men også hjælper med at opretholde føddernes sundhed og velvære. I en pedicure får du klipning og formning af dine tånegle, skrubning af foden, fjernelse af hård hud eller ligtorne og til sidst påføring af lotion på foden, og lak på tåneglene. 

Alt i alt er vores mål at give dig smukke og sunde fødder. Det hænder at folk af og til forveksler en pedicure med en manicure og vice versa, men her er der en helt enkelt forskel: Manicure er behandling af hænder og negle, hvor pedicure er behandling af fødder og tånegle. Produkterne og teknikkerne der anvendes, er forskellige da huden på fødderne og hænderne er forskellige. 

Hvordan en pedicure bidrager med sundere fødder

I din dagligdag bruger du dine fødder til stort set alt, da de trods alt bærer dig rundt dag ind og dag ud. Derved er det næsten også uundgåeligt at de bliver udsat for lidt af hvert, derfor mener vi at de fortjener at blive plejet ordentligt. 

Udover at vi hjælper dig med at få pænere fødder og tånegle, så du bliver strand- og sandalklar, hjælper vores fod behandling også med et væld af andre ting, udover en forberedelse af dine fødders udseende: 

 • Fjernelse af døde hudceller og hård hud
  • Som en del af vores behandling sørger vi også for blid fjernelse af døde hudceller og hård hud. Det giver både nyt liv i dine fødder, men reducerer også risikoen for ligtorne og revnede hæle.
    
 • Forebyggelse af negleproblemer
  • Ved korrekt klipning, formning samt rengøring af neglene, kan vores behandling hjælpe med at forhindre indgroede negle og neglesvamp. 
    
 • Behandling af neglelidelser
  • Som en del af vores behandling har vi fokus på at forbedre dine fødder og tånegles generelle helbred. Har du lidelser eller irritation i dine tånegle, kan vores fod behandling lindre aktive symptomer på neglelidelser. 
    
 • Forbedret blodcirkulation
  • Massagen under behandlingen kan forbedre cirkulationen i dine fødder, så du mindsker eller undgår hævelse og træthed. 
    
 • Komplet afslapning 
  • Udover at pleje sundheden og skønheden af dine fødder, byder vores behandling på stor forkælelse, hvor du blot bare skal læne dig tilbage og nyde vores afslappende behandling. 

Book din tid i dag 

Har du spørgsmål angående vores pedicure behandling, om det skulle være hvad den indebærer eller om det er noget for dig, hører vi gerne fra dig på 25141843 eller på info@bodyandnails.dk. Ønsker du at booke din næste behandling, kan du hurtigt og nemt foretage din bestilling igennem vores booking portal. 

Se vores prisliste her