Det første man lægger mærke til er dine hænder og negle.
Du behøver ikke længere gemme dem!

Negle

Pris: 
Gele negle 599,-
Franske negle 99,-
Opfyldning 499,-
Rep. af negle 1 til 3 stk. 99,-
Rep. af efterfølgende negle pr. stk. 69,-
Manicure 400,-
Pedicure 400,-
Shellac 400,-
Aftagning af UV polish 249,-
Afkortning af kunstige negle 109,-
Aftagning af kunstige negle 300,-
Neglebider 649,-
Neglebider uge tjek 300,-

Hos BodyandNails sætter jeg en ære i at holde dine negle smukke

– Har du skrøbelige negle der altid knækker?
– Skal du til fest?

Lad mig forny dig med en forstærkning af dine egne negle eller blot give dem lidt ekstra “glamour” til en aften i byen

Vi bruger produkter fra Kiara Sky det giver meget stærke og holdbare negle. Der er pleje produkt i så ens negle ikke bliver ødelagt af produktet.

Når man får lavet negle med dette produkt ligner de ens egne negle, flotte tynde. Vi bruger tipper i forbindelse med dette produkt, da de er beregnet til dette formål. Man kan også lave det på kundens helt egne negle hvis det ønskes. Vi bruger Shellac i alle mulige farver, Al slags pynt og designs efter kundens ønsker. Vi tager udgangspunkt i hvordan kundens negle og hånd ser ud, så den form på neglene der bliver brugt, passer med kundens hænder så de får det bedste resultat.

Vi tager hensyn til kundens arbejde og vejleder efter bedste evne kunden så hun får glæde af sine flotte negle. Man skal huske at ens negle er dit visitkort. Tit har kunderne selv billeder med som de gerne vil enten have vi laver, eller som vi bruger som inspiration. Deres ønsker lytter vi meget gerne til, da vi ser det som en stor tillidssag at de lægger deres negle i vores hænder.

Neglebider

Når en neglebider kommer hos os laver vi en bedømmelse af hendes negle Derefter snakke vi om hvad der vil være bedst i forhold til længde og form. Vores erfaring er at de helst vil have korte negle da det er meget grænseoverskridende at få noget på deres negle, det skal vi som behandler have meget respekt for. Det vil tage ca. 1½ mdr. før man som negle bider har sine helt egne negle igen.

Vi tilbyder altid at hjælpe med at holde neglene flotte ved at tilbyde at vi passer dem hver uge ,kunden skal kun give dem neglebånds olie, derefter forlængere vi til 14 dage og så videre indtil kunden har flotte negle som alle andre der kommer i klinikken. Dette har hjulpet rigtig mange, de har været meget glade for vi har været der og hjulpet dem, det gør, de ikke bider og river i neglebåndet, når de skal hen til os og have deres tjek. For en neglebider betyder det alt at de stadig kan have flotte negle.

Vores mål er at de skal ende med at have deres helt egne negle som bliver flottere og flottere som neglebåndet lægger sig ned. Og hævelserne forsvinder plus de smerter de har haft.

Før og efter en behandling

En ny kunde som havde fået sine negle ødelagt et andet sted. Eks. På hvor stor en forskel der gør når det bliver gjort rigtigt.

1

Model negle

2