Hvad er en ledlys Behandling

LED-lys kan bruges som forberedende behandling, som hovedbehandling eller alene, eller som efterbehandling (afhængig af behandlingstype..

FORVENTEDE RESULTATER

Effekter af LED-behandling indebærer hudforyngelse (reduktion af rynker; forbedring af hudens tekstur, hudtone, fasthed og glathed i huden), reduktion af sår og ar, procedurer mod akne og cellulitis. I tillæg har LED en langt tryggere behandlingsprofil end aggressiv kemisk peeling og laserbehandlinger

  • Ingen UVA/UVB, ultraviolet, infrarødt
  • Meget effektiv som støtte under hudplejebehandlinger med andre hudpleje produkter, der er ingen skade i hudcellerne, Passer til alle hudtyper
  • LED-lysterapi er en varmefri behandling som ikke indeholder skadelige UV-bølge længder og kan derfor ikke skade hudvævet eller skade lysfølsomhed.

1

Lysterapi pr. gang 200,-
Inkl. Ampul 250,-
5 gange Lysterapi inkl. ampul 1.250,-

Book tid her
 

Er led lys skadeligt for ens øjne?

  • Det er ingen bevis for skadelige effekter på øjnene forårsaget af LED-dioder som bruges i lamper for lysterapi, men sikkerheden til kunderne er altid det vigtigste, vi bruger beskyttelse briller under behandlingen.
  • Vi anbefaler 20 min under led lys, man kan få det med eller uden ampul, man kan købe 5 behandlinger som en kur, som man kommer til 1 eller 2 gange om ugen. Man kan se en effekt efter den første behandling på ens hud.
  • Den er god for Akne, uren hud, rødmosset ansigt, betændelse tilstande i huden. Led lys virker også rigtigt godt imod ar eller pigmateringer, strækmærker.