Ansigtet er den mest udtryksfulde sensitive og følsomme kropsdel. Det er ansigtet du viser frem og som fortæller om du er ked, glad, eller trist, udadvendt, imødekommende, interesseret, sur, indadvendt, eller lukket osv.

Ansigtet er det mest naturlige vi kikker på når vi vil informere os om en persons sindsstemning. Ansigtet er vores vigtigste spejl ud i mod verden.

Pris: 625,-

Japansk Lifting er en ny metode indenfor naturlig ansigtsløftning uden kirurgi, den er udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud og vævopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, og lymfedræning i ansigtet.

Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles , men lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Man bruger sin hænder til at udføre behandlingen, rolige bevægelser.

Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtsmusklerne og det forstærkes når vi er stressede, nervøse eller har smerter og er anspændte. Disse daglige spændinger har en tindens til at sætte sig fast gennem et helt liv og bliver dermed til at man får dybe fure, linjer, rynker i ansigtet.

Japansk Lifting løfter og glatter ansigtet og bliver derved afspændt. På den måde giver Japansk Lifting helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt. Det virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes de små hævelser, poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende.

Vi bruger af produkter Hybenrosekerne olie og lægger en maske af Spirulina Mineralmaske Masken har et højt indhold af organiske mineraler såsom Beta Caroten og Gla ( essentielle fedtsyrer)

Pro V. A ( 15 gange mere end gulerødder) som er ansvarlige for genopbygningen af overhuden. Vitamin A stimulerer syntesen af fibroblaster og hudens elasticitet bliver styrket. Den indeholder også vitamin B-12 proteiner og andre næringsstoffer.

Book tid her
 

Vi bruger også Himalaya saltsten. De indeholder 84 mineraler. Når de kommer i kontakt med huden afgiver de mineraler som vi har brug for her og nu. Salt er et vigtigt centralt næringsstof med usædvanlige evner og kvaliteter af afgørende betydning for at hold os i live.

Stenene virker beroligende og sammen med massagen fjerner de blidt ophobning af stress, spændinger og forurenende stoffer.

Stenene har en healende effekt og skaber balance i kroppens energifelt, centralnervesystemet samt meridianerne.