Hos BodyandNails byder vi dig velkommen til at nyde eksklusive ansigtsbehandlinger i Odense, der passer til lige præcis det du har brug for. Vi tilbyder en lang række af forskellige behandlinger, så du kan få plejet dit ansigt uanset hvad du leder efter, eller hvad dit behov er. 

Hvad der er ens med alle vores behandlinger, er en kombination af ekspertise og nøje udvalgt skincare produkter, så din hud bliver strålende og sund. Vi byder på ansigtsbehandlinger i Odense hvor vores klinik er beliggende, hvor du vil føle dig som en ny og forfrisket person når du forlader klinikken.

Book din tid her

Hvad du kan forvente hos BodyandNails 

Der findes et hav af forskellige behandlingsmetoder, og ser du vores katalog vil du også opleve at der er mange forskellige ydelser og tilgange til behandlingsforløb, derfor kan det for mange virke uoverskueligt at finde ud af, hvad lige præcis du skal have. 

Derfor tilbyder vi en grundig analyse af din hud, så vi kan undersøge din hudtype og tilstand nærmere. På denne måde kan vi adressere hvad vores anbefaling af den mest passende behandling til din hud, og dele indsigt i de produkter og rutiner du efterfølgende kan gøre brug af. 

Vores mål er derfor altid at give professionelle, effektive, og ikke mindst personlige og tilpassede ansigtsbehandlinger, da alle mennesker er forskellige, og oplever forskellige udfordringer med deres hud. Har du styr på hvilken behandling du er på udkig efter, kan vi uden problemer springe konsultationen over, men tilbyder den blot til dig der er i tvivl om hvor du skal starte og slutte. 

Få din hud til at stråle med vores ansigtsbehandlinger i Odense

I vores klinik i Odense tilbyder vi en lang række af forskellige behandlinger, både så du kan finde den behandling du efterspørger, men også så vi kan guide dig til den behandling dig og din hud skulle have brug for. 

Den bedste ansigtsbehandling er ikke ens for alle personer, og varierer afhængigt af ens individuelle hudtype, behov og eventuelle mål. Hvad der dog er ens for dem alle, er at de skal indebære korrekt massage af ansigtet så huden slapper af, kombineret med sunde hudprodukter af høj kvalitet. 

Bliver ansigtsbehandlingen gjort korrekt, vil du kunne nyde en masse fordele. Vores mål er altid, at du kan efterlade vores klinik med følgende fordele: 

  • Foryngelse af huden
  • Dybderensende virkning 
  • Hydreret hud
  • Forbedring af elasticitet og stimulering af kollagenproduktion 
  • Lysende og glødende effekt
  • En helt igennem afslappende oplevelse

Book din ansigtsbehandling i dag 

Uanset om du ønsker at planlægge en konsultation, om du har spørgsmål angående vores behandlinger, eller om du ønsker at booke en tid, kan du kontakte os på 25141843 eller på info@bodyandnails.dk. For hurtig og nem booking kan du også booke en tid online.  
 

Kontakt os i dag

Ansigtsbehandlinger - Ydelser & priser

Skinpen/Cosmetipen – Microneedling
Opstramning / Antirynke/ Pigmenterings behandling. 950,-
Helt ansigt i kurforløb / Opstramning/ Antirynke / Pigmentering ( 4 gange ) 3400,-
Mindre områder ved dybe linjer 500,-
Mindre områder ved dybe linjer i kurforløb ( 4 gange ) 1800,-
Strækmærker Max 20+20

Hvis det er større områder tages der en snak om hvad det  evt. kan koste.

1250,-
Strækmærke kurforløb ( 4 gange ) 4500,-
Acne behandling ( Ikke i udbrud ) kun i kurforløb på mindst ( 4 gange) 4500,-
Ekstra opfyldning efter den 4 gang 1200,-
Diamant slibning 699 kr.  699,-
Tilkøb Ultralyd/Peeling/ Anti Aging 200 kr. 200,-
Luksus ansigts behandling 699,-
Klassisk ansigts behandling
Indeholder 2 gange afrensning og peeling udrensning af tilstoppede porer. Derpå serum og maske med afslutnings creme til sidst.
Uden massage
595,-
Vegansk ansigtsbehandling 625,-
Japansk Lifting 625,-
Retning af bryn 110,-
Form af bryn 125,-
Farvning af bryn incl. ret 189,-
Farvning af bryn & vipper incl. ret af bryn 299,-
Farvning af bryn & vipper 249,-
Farvning af vipper incl. ret af bryn 219,-
Farvning af vipper 169,-
Farvning af bryn 129,-
Lash Lift 499,-
Eyelash Buketter 499,-
Opfyldning af Buketter 3 uger 299,-
Aftagning Lille 199-
Aftagning Stor 299,-
Lysterapi pr. gang 200,-
Inkl. Ampul 250,-
5 gange Lysterapi inkl. ampul 1.250,-